Aperitief & hapjes
Glas mousserende wijn of huisgemaakte picon, vergezeld van enkele hapjes:
- • Carpaccio van st‑jacobsvrucht – truffelolie
- • Bladerdeeg van escargots – crème van champignons
- • Gerookte paling – garnalenmousse – cognac – espuma van bieslook
Voorgerecht
- • Karnemelkstampers – kwartelei – beurre noisette
- • Carpaccio van Holstein – parmezaanse schilfers – huisgemaakte pesto
- • Handsaeme foie gras – uienconfituur – toast
Hoofdgerecht
- • Varkenswangetje – sausje van bruin bier
- • Côte à l'os van Belgisch wit blauw
- • Witvisfilet gevuld met spinazie – courgette – pesto
Dessert
- • Yuzu exotique – passievruchtenmousse – krokantje van witte chocolade – yuzu
Deze menu is all‑in in 10 gangen: wijn, water, koffie na het dessert,
een glaasje bubbels om het nieuwe jaar te verwelkomen en gewone consumpties tot 2u.
Prijs: €125 per persoon.